Vloeistofdichte vloeren

Wat zijn vloeistofdichte vloeren?

Zoals de naam het als zegt, vloeistofdichte vloeren worden geleverd in tegelvorm en zijn bestand tegen de meeste vetten, oliën en chemicaliën. Om 100% vloeistofdichte vloeren te installeren worden de naden van de tegels thermisch gelast waardoor de naden geheel zijn afgesloten. Volledig naar eigen smaak uw ruimte inrichten, dit kan doordat de vloeistofdichte vloeren leverbaar zijn in verschillende kleuren (zwart, antraciet en grijs). De vloer geheel afwerken met dezelfde kleur hoge vloerplinten, is uiteraard ook mogelijk. Tevens bestaat de mogelijkheid om belijning op de tegels aan te brengen, hiervoor hebben wij een ruime keuze uit kleuren die toegepast kunnen worden.

Waar worden vloeistofdichte vloeren voor gebruikt?

Vloeistofdichte vloeren worden veelal toegepast in de autobranche, detailhandel, horeca, industrie, levensmiddelen en zwembaden. De vloer is gemakkelijk te reinigen, warmte isolerend en door zijn elasticiteit erg aangenaam om op de werkvloer te hebben, daarnaast is het bestand tegen hoge belasting en heeft een hoog geluidsisolatie waardoor het een geschikte werkomgeving creëert.

Ook zijn de vloeren die geplaatst worden in keukens HACCP. De standaard afmeting van de tegel is 490 x 490 cm, in elke ruimte kunnen deze tegels geplaatst worden. Bij Dudink & Mossel zult u goed geïnformeerd worden over wat het handigst is bij het maken van uw keuze.


Wat zijn de voordelen van vloeistofdichte vloeren?

De voordelen van een vloeistofdichte vloer zijn ; onderhoud, schoonmaken, veiligheid, duurzaamheid en kosten. De tegels zijn slijtvast dit geeft een mooie uitstraling die jaren blijft. Daarnaast laat het geen enkele vloeistoffen door en zijn hierdoor optimaal duurzaam. En de tegels zijn erg snel en makkelijk te plaatsen, hierdoor hoeft u uw werk niet te lang stil te zetten. Tot slot zijn de tegels eenvoudig te onderhouden door speciale schoonmaakmiddelen.

Voor deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen via 072-5321909 of stuur ons een e-mail naar info@dudinkmossel.nl.