Tapijttegels

Wat zijn tapijttegels?

Tapijttegels zoals de naam u al doet vermoeden zijn tegels met een hoogpolig of laagpolig tapijt erop. Tapijttegels bieden tal van mogelijkheden om uw interieur een creatieve, persoonlijke invulling te geven. De keuze is enorm en het is zeer eenvoudig om diverse collecties / kleuren met elkaar te combineren. Tevens bestaat de mogelijkheid om de tapijttegels in verschillende legrichtingen / patronen te plaatsen. Hierdoor ontstaat een bijzonder fraai resultaat.

Eigenschappen tapijttegels

Tapijttegels zijn voorzien van een rug dit zorgt ervoor dat de tapijttegel niet krult en stabiel blijft, ook zorgt de bitumen rug ervoor dat de naden goed op zijn plek blijft en bied het betere mogelijkheden voor recycling en brandwerendheid. De meest voorkomende maten van tapijttegels zijn 50×50, wel worden er steeds meer tapijttegels standaard in andere maten geleverd (100 x 25cm). Door de vele mogelijkheden in de verkrijgbaarheid is het ook mogelijk om een geheel eigen modieuze inrichting te ontwerpen. De mogelijkheid bestaat om dit samen met u te ontwerpen.

Voordeel tapijttegels

Tapijttegels zijn makkelijk vervangbaar en het snijverlies is minder tov. de projecttapijt op rol. Met name bij renovatieprojecten zijn tapijttegels erg praktisch en kostenbesparend, Tapijttegels zijn makkelijker omdat het gemakkelijk te vervangen is wanneer een tegel kapot of vies is. Houdt er wel rekening mee dat als een tapijttegel vervangen wordt en er een nieuwe geplaatst wordt er kleurverschil kan ontstaan. Tapijttegels zijn isolerend en zijn toepasbaar bij vloerverwarming, het zorgt voor een hoog sfeergevoel en is comfortabel. Tevens zijn de tegels gemakkelijk schoon te maken met bijvoorbeeld een stofzuiger en zijn toepasbaar in sectoren zoals; onderwijs, gezondheidszorg, kantoren, retail en horeca. Tot slot zijn tapijttegels praktisch qua inhuizen en is het makkelijk plaatsen tijdens kantoortijden. Als u in te toekomst toch gaat verhuizen bestaat de mogelijkheid om ze mee  te nemen. Bij Dudink & Mossel zult u goed geïnformeerd worden over de opties die u kunt maken.

Tapijttegels hebben de volgende voordelen:

  • Makkelijk vervangbaar.
  • Kosten besparend, snijverlies wordt beperkt.
  • Makkelijk te vervoeren ivm. inhuizen.
  • Geluidsdemping
  • Slijtvast
  • Brandveilig
  • Antistatisch
  • Isolerende werking
  • Eenvoudig in reiniging en onderhoud

Voor deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen via 072-5321909 of stuur ons een e-mail naar info@dudinkmossel.nl.