Tapijttegels

Wat zijn tapijttegels?

Tapijttegels zoals de naam u al doet vermoeden zijn tegels met een hoogpolig of laagpolig tapijt erop, tapijttegels bieden tal van mogelijkheden om uw interieur een creatieve, persoonlijke invulling te geven. Bij tapijttegels kunt u kiezen uit verschillende kleuren, maten maar ook kan er met verschillende leginrichtingen en het werken met tapijttegels voorzien van diverse patronen onstaan bijzonder mooie resultaten.

Eigenschappen tapijtegels

Tapijttegels zijn voorzien van een bitumenrug dit zorgt ervoor dat de tapijttegel niet krult en stabiel blijft, ook zorgt de bitumenrug ervoor dat de naden goed op zijn plek blijft en bied het betere mogelijkheden voor recycling en vlamwerendheid. De meest voorkomende maten van tapijttegels zijn 50×50, wel worden er steeds meer tapijttegels standaar in andere maten geleverd.

Voordeel Tapijttegels

Bij renovatieprojecten zijn tapijttegels erg praktisch en kostenbesparend, omdat het gemakkelijk te vervangen is wanneer een tegel kapot of vies is. Tapijttegels zijn isolerend en zijn toepasbaar bij vloerverwarming, zorgt voor een hoog sfeergevoel en is comfortabel, tevens zijn de tegels gemakkelijk schoon te maken en toepasbaar in sectoren zoals; onderwijs, gezondheidszorg, kantoren, retail en horeca.