Over Dudink & Mossel

Vakmanschap, Service en een goede prijs!

Producten
Om tot een optimale oplossing te komen zullen elementen als kunstlicht, daglicht, vorm, structuur en milieuaspecten mede bepalend zijn. Dudink & Mossel projectstoffering maakt vooraf een inventarisatie en assembleert al deze elementen tot een functioneel geheel.

Advies
Dudink & Mossel projectstoffering heeft oog voor ruimte, deadlines en vooral uw budget. Een kwestie van inzicht, doorzicht en ervaring. Voor Dudink & Mossel projectstoffering is elk project uniek.

Totaaloplossing
Dudink & Mossel projectstoffering geeft deskundig advies, waarbij persoonlijk contact centraal staat. Dudink & Mossel projectstoffering realiseert het gehele project van idee tot voltooiing en staat garant voor een perfecte uitvoering. Waarbij na realisatie ook aan service en onderhoud de noodzakelijke aandacht wordt besteed.

 

over-dudink-mossel
ZZESTO_wormerwonen_04

Onze service

Het totaalpakket
Renovatie, nieuwbouw of verbouw, voor Dudink & Mossel projectstoffering is elk project een nieuwe uitdaging. Voor elk project heeft Dudink & Mossel projectstoffering de juiste aankleding. Als het nu gaat om vloerbedekking en/of raamdecoratie bij ons kunt u hiervoor terecht.

Al meer dan 40 jaar een begrip
De naam Dudink heeft in Noord-Holland een naam hoog te houden als het gaat om kwaliteit, afwerking en service. De naam ‘Dudink’ is al meer dan 40 jaar een begrip in Noord-Holland op het gebied van stoffering. Sinds 2005 is de samenwerking met Mossel Interieur opgestart. Door de krachten samen te bundelen zijn Dudink & Mossel Projectstoffering uitgegroeid tot een toonaangevend Projectstofferings bedrijf in Nederland.

Wij zijn met name actief in de regio Noord-Holland, maar ook buiten Noord Holland zijn al meerdere projecten succesvol en naar tevredenheid afgerond.