Paneelgordijnen

Uitvoering

Voor wie een trendzetter wilt zijn in haar interieur zijn de Paneelgordijnen echt een aanrader.
Wij bieden wel een ruime keuze aan in bijna 400 Polyester gordijndoek kwaliteiten. De collectie biedt in ruime keuze in transparante, uni, structuur en gedessineerde paneelstoffen in diverse kleurstellingen. Het is op een bijzonder manier te combineren via de structuur of dessin stoffen met een uni stof. De stoffen zijn ook optioneel uitvoerbaar met een houten of aluminium baleinen. Voor extra reflectie van zonlicht en warmte kunt u een stof met parelmoer coating kiezen, dit verminderd zonlicht en warmte. Wenst u een diffuse lichtinval dan kunt u keuzen maken voor één van de transparante stoffen.

De Paneelgordijnen kunnen worden uitgevoerd in de volgende modellen:
– Model 1: met één kleur in het paneelgordijn.
– Model 2: verschillende kleuren panelen in één gordijn.
– Model 3: kleurcombinaties per paneel in het paneelgordijn in combinatie met baleinen. Hierdoor creëert men het Japanse paneel. Er zijn vele variaties met 2 verschillende soorten systemen mogelijk.

Bediening

Standaard Paneelgordijnen worden geleverd met een stangbediening. De panelen zijn dan gekoppeld en gefixeerd. Wanneer u ervoor kiest om de panelen in iedere gewenste positie te plaatsen kunt u een keuzen maken voor ‘niet gekoppelde uitvoering’.
Tenslotte is het mogelijk om het Paneelgordijn te leveren met hand, koord of elektrische bediening.

Wat is het voordeel van Paneelgordijnen?

Het groot voordeel van Paneelgordijnen is dat ze uitermate geschikt zijn voor grote raampartijen. Ook kunt u de Paneelgordijnen gebruiken als afscheiding van ruimtes of kastwanden, in een handomdraai is de kamer opgedeeld in twee ruimtes wanneer u de Paneelgordijnen uitschuift.

Voor deskundig advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen via 072-5321909 of stuur ons een e-mail naar info@dudinkmossel.nl.