Ondervloeren

Waar zijn ondervloeren voor bedoelt?

Ondervloeren zijn essentieel om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen van uw vloerbedekking. Voordat harde vloeren zoals marmoleum, pvc, rubber ect. kan worden geïnstalleerd moet de vloer geheel glad zijn. Elk type ondervloer heeft een andere specifieke behandeling nodig. Ondervloeren zijn te verdelen in zand cementvloeren, houten vloeren en anhydrietvloeren. Dudink en Mossel projectstoffering heeft al vele jaren kennis en ervaring.

Soorten ondervloeren

Egaline

Egaline is een poedervorm wat word aangemaakt met water, deze vloeibare egaline zorgt ervoor dat uw ondervloer glad word gemaakt ook haalt het de golving uit de vloer. per ondervloer zal een andere egalinesoort worden gebruikt. Door de werking bij houtenvloeren zal er een flexibel egaline worden aangebracht, egaline word aangebracht bij zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten.

MDF (quickfit, jumpax) vloeren

MDF vloeren zijn speciaal bestemd voor linoleum, vinyl en kurk. Dit systeem kent een samengestelde onder- en een bovenplaat. Een MDF vloer is geluidsreducerend en is zeer geschikt om van een oude vloer een geheel nieuwe vlakke ondervloer te maken.

Laminaat ondervloer

Een foamlaag dat geluidshinder van laminaatvloeren tegengaat. De ondervloer is in verschillende types leverbaar, elk type heeft een andere geluidsdemping nodig.

Ons werkgebied is met name Noord-Holland: Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Den-Helder.