Linoleum (Marmoleum)

Wat is Linoleum?

Linoleum wordt ook wel ‘Maromoleum’ genoemd. Het is een slijtvaste vloerbedekking die tegen een stootje kan. Daarnaast is het een natuurproduct die samen is gesteld uit louter (natuurlijke ingrediënten). Het is de meest duurzame vloer in zijn soort. Marmoleum is leverbaar in verschillende kleuren en designs. Hierdoor is Marmoleum perfect toepasbaar voor decoratief gebruik (figuren, kleurvlakken, kleurbanen).

Marmoleum op rol is in 2mm, 2.5mm of 3.2mm dik leverbaar en neemt altijd de structuur van de ondergrond aan Dudink & Mossel Projectstoffering adviseert altijd om de vloer vakkundig te egaliseren hierdoor maak je het strak, geeft het een goede hechting van de lijm en haal je oneffenheden uit de vloer. Daarnaast is het ook mogelijk om Marmoleum in tegels te plaatsen.

Waarom Marmoleum?

Het is milieuvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Marmoleum is zowel verkrijgbaar in tegelvorm als in rolvorm, daarnaast zijn er vele variaties mogelijk in bijv; vormen, kleuren, motieven, een glanzend of mat aanzicht. Door de vele mogelijkheden in de verkrijgbaarheid is het ook mogelijk om een geheel eigen modieuze inrichting te ontwerpen bijvoorbeeld om uw bedrijfslogo of motief op linoleum laten aanbrengen. De mogelijkheid bestaat om dit samen met u te ontwerpen, tevens hangt dit wel af van de leverancier.

Onderhoud Marmoleum:

Marmoleum is gemakkelijk te onderhouden door (bijvoorbeeld stofwissen, stofzuigen, eenschijfsmachine). Elke situatie is hierin anders. Ook bepaalde vlekken kunnen uit een marmoleum vloer verwijdert worden zoals vetvlekken, balpen vlekken, schoensmeervlekken en verfvlekken. Wij adviseren u hierin graag.

Waar wordt Marmoleum toegepast?

Marmoleum is een duurzaam en innovatief design wat voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Marmoleum wordt vaak gebruikt in:
– Gezondheidszorg
– Onderwijs
– Retail
– Kantoren
– Vrije tijd & Horeca
Maar het kan ook in een woonruimte geplaatst worden.

Onze werkgebied is met name Noord-Holland. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Den-Helder, Schagen, Alkmaar, Zaandam, Amsterdam, Purmerend en Hoorn. Voor deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen via 072-5321909 of stuur ons een e-mail naar info@dudinkmossel.nl.