Linoleum

Wat is Linoleum?

Linoleum is een slijtvaste vloerbedekking dat tegen een stootje kan. Het is een natuurproduct en samengesteld uit louter natuurlijke ingrediënten. Het is de meest duurzame vloer in zijn soort. Linoleum is leverbaar in verschillende kleuren en designs. Hierdoor is Linoleum perfect toepasbaar voor decoratief gebruik (figuren, kleurvlakken, kleurbanen).

Linoleum is in 2mm, 2.5mm of 3.2mm dik leverbaar en neemt altijd de structuur van de ondergrond aan. Dudink & Mossel Projectstoffering adviseert altijd om de vloer vakkundig te egaliseren.

Waarom Linoleum?

Linoleum is milieuvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Linoleum is zowel verkrijgbaar in tegelvorm als in rolvorm, daarnaast zijn er vele variaties mogelijk in bijv; vormen, kleuren, motieven, een glanzend of mat aanzicht en zelfs kunt u uw bedrijfslogo of motief op linoleum laten aanbrengen.

Onderhoud Linoleum:

Linoleum is gemakkelijk te onderhouden (bijvoorbeeld stofwissen, stofzuigen, eenschijfsmachine). Elke situatie is hierin anders. Wij adviseren u hierin graag.

Waar Wordt Linoleum toegepast?

Linoleum is een duurzaam en innovatief design wat voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Linoleum word vaak gebruikt in:

  • Gezondheidszorg
  • Onderwijs
  • Retail
  • Kantoren
  • Vrije tijd & Horeca