Linoleum (Marmoleum)

Wat is Linoleum?

Linoleum wordt ook wel ‘Maromoleum’ genoemd. Linoleum is een slijtvaste vloerbedekking die tegen een stootje kan. Het is een natuurproduct die samen is gesteld uit louter (natuurlijke ingrediënten). Het is de meest duurzame vloer in zijn soort. Linoleum is leverbaar in verschillende kleuren en designs. Hierdoor is Linoleum perfect toepasbaar voor decoratief gebruik (figuren, kleurvlakken, kleurbanen).

Linoleum is in 2mm, 2.5mm of 3.2mm dik leverbaar en neemt altijd de structuur van de ondergrond aan Dudink & Mossel Projectstoffering adviseert altijd om de vloer vakkundig te egaliseren hierdoor maak je het strak, geeft het een goede hechting van de lijm en haal je oneffenheden uit de vloer.

Waarom Linoleum?

Linoleum is milieuvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Linoleum is zowel verkrijgbaar in tegelvorm als in rolvorm, daarnaast zijn er vele variaties mogelijk in bijv; vormen, kleuren, motieven, een glanzend of mat aanzicht. Door de vele mogelijkheden in de verkrijgbaarheid is het ook mogelijk om een geheel eigen modieuze inrichting te ontwerpen bijvoorbeeld om uw bedrijfslogo of motief op linoleum laten aanbrengen. De mogelijkheid bestaat om dit samen met u te ontwerpen, het hangt wel af van de leverancier

Onderhoud Linoleum:

Linoleum is gemakkelijk te onderhouden door (bijvoorbeeld stofwissen, stofzuigen, eenschijfsmachine). Elke situatie is hierin anders. Ook bepaalde vlekken kunnen uit een linoleum vloer verwijdert worden zoals vetvlekken, balpen vlekken, schoensmeervlekken en verfvlekken. Wij adviseren u hierin graag.

Waar Wordt Linoleum toegepast?

Linoleum is een duurzaam en innovatief design wat voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Linoleum word vaak gebruikt in:
– Gezondheidszorg
– Onderwijs
– Retail
– Kantoren
– Vrije tijd & Horeca
Maar het kan ook in een woonruimte geplaatst worden.

Voor deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen via 072-5321909 of stuur ons een e-mail naar info@dudinkmossel.nl.