Rubber

Wat is rubber?

Rubber is een polymeer dat voorkomt uit sappen van meerdere plantensoorten. Rubber is elastisch, slijtvast en verkrijgbaar in verschillende diktes, hierdoor is de vloerbedekking uitermate geschikt voor hoge gebruiksintensiteit. Het product vraagt weinig onderhoud, heeft een stroef oppervlak en zeer goede akoestische waarden. Dudink en Mossel projectstoffering lever rubber vloeren van marktleider Nora, in banen of in tegels.
Rubber is in verschillende soorten kleur te verkrijgen, waardoor er een sfeervolle en comfortabele werkruimte gecreëerd kan worden. Rubber is waterbestendig en is tevens te bestellen met een reliëf waardoor gevaarlijke situaties voorkomen kan worden.

Waar is rubber inzetbaar

Rubber is een veelzijdig product dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden, hierbij kunt u denken aan uw traptreden die door een flexibele rubber word bedekt. Door de hoge belastbaarheid is rubber te gebruiken als vloerbedekking met een hoge gebruiksintensiteit, ook heeft rubber een hoog comfort en is zacht van nature, hierdoor is het uitmate geschikt in een omgeving van kinderen zoals sportzalen, speelruimtes, gezondheidszorg, openbare ruimtes en kinderverblijven.