Trappenhuizen Amsterdam

Omschrijving:

Aanbrengen van Forbo marmoleum / aluminium trapneuzen.

Werkzaamheden:

In Amsterdam hebben wij de Baffinstraat de trappenhuizen voorzien van Marmoleum. De trapneuzen hebben wij afgewerkt met aluminium trapneuzen om gladheid te voorkomen.  Bent u ook zoals ons enthousiast geworden na de foto’s? En heeft u hier ook interesse in? Vraag gerust een offerte bij ons aan.

Leveranciers:
Forbo

Kantoor Dirkzwager Groep BV.

Omschrijving:

Aanbrengen van Desso tapijttegels/stroken.

Werkzaamheden:

Bij het kantoor van Dirkzwager Group zijn er Desso tapijttegels/stroken geplaatst. Voor dit project zijn er verschillende kleuren tapijttegels/stroken gebruikt dit heeft een waanzinnig resultaat opgeleverd. Er is geen gebruik gemaakt van een patroon. Bent u ook zoals ons enthousiast geworden na de foto’s? En heeft u hier ook interesse in? Vraag gerust een offerte bij ons aan.

Leveranciers:
Desso en Eurocol

Best Western Plus Amstelveen

Omschrijving:

Aanbrengen van PVC in Hongaarse punt

Werkzaamheden:

Bij Best Western Plus hotel Amstelveen zijn er PVC stroken geplaatst in een prachtige ‘Hongaarse punt’ patroon. Het resultaat mag er zeker zijn, de foto’s liegen er niet om. De PVC stroken komen uit de Forbo Allura collectie, het zijn twee kleuren die met elkaar zijn gecombineerd. Vandaar dit geweldige effect. Daarnaast is er in de lobby, hal en backoffice PVC stroken geplaatst in wildverband. Bent u ook zoals ons zo enthousiast geworden na de foto’s? En heeft u hier ook interesse in? Vraag gerust een offerte bij ons aan.

Leveranciers:
Forbo en Eurocol

IBS Capital Management BV

Omschrijving:

Aanbrengen van Tapijttegels

Werkzaamheden:

Bij IBS Capital Management BV zijn tapijttegels geplaatst van het merk Milliken. In de gangzone is de collectie Keyline geplaatst en in de kantoren Outline. De tapijttegels van Milliken zijn standaard voorzien van een geluiddempende rug, dit zorgt voor extra comfort en geluidsreductie.

Leveranciers:
Milliken en Eurocol

Dre Sports Amstelveen

Omschrijving:

Aanbrengen van Rubbervloer

Werkzaamheden:

Bij Dre Sports Amstelveen is een Rubberenvloer bedekking aangebracht van het merk Nora. De producten van Nora zijn verkrijgbaar in banen (Noraplan) of tegels (Norament). Voor deze toepassing is gekozen voor Norament Grano. Deze tegel is beter bestand tegen het vallen van gewichten op de vloer. Het voldoet aan hoge eisen en is voorzien van de beste technische kwaliteiten.

Leveranciers:
Nora en Eurocol

West Side Inn hotel Amsterdam

Omschrijving:

Aanbrengen PVC

Werkzaamheden:

Bij West Side Inn hotel Amsterdam zijn er PVC stroken geplaatst van het merk Moduleo. Daarnaast is er in het restaurant en lobby Balsan tegels in de ‘Block wave patroon’ geplaatst, zie laatste afbeelding. En tot slot is de entree voorzien van een entreemat van Coral. Ontdek de verschillende mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Leveranciers:
Moduleo, Eurocol, Coral en Balsan tegels

ASW Afvalcentrale Amsterdam

Omschrijving:

Aanbrengen Tapijttegels

Werkzaamheden:

Bij ASW Afvalcentrale Amsterdam zijn tapijttegels aangebracht. De tapijttegels zijn van het merk Desso / Tarkett (collectie Fuse / Create). De collectie bestaat uit drie verschillende tegels. Tegel 1 basiskleur rood, tegel 2 basiskleur bruin en tegel 3 is een overgangtegel. Deze overgangtegel loopt in kleur over van rood naar bruin. Dmv. deze tegel kan je de verschillende kleuren met elkaar combineren. De collectie is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ontdek de verschillende mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Leveranciers:

Desso en Eurocol

AZ Jeugdcomplex

Omschrijving:

Aanbrengen tapijttegels, entreemat en borstelmat (logo)

Werkzaamheden:

Bij het Jeugdcomplex van AZ zijn er tapijttegels geplaatst van Desso. De entree zijn voorzien van Coral brush entreematten en buiten zijn er borstelmatten geplaatst. één daarvan kunt u terug vinden met het AZ logo erop.

Leveranciers:

Eurocol, Desso en Forbo

Leegwater Houtbereiding

Omschrijving:

Aanbrengen PVC vloeren en tapijt (logo)

Werkzaamheden:

Breddels Architecten heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor Leegwater Houtbereiding. In opdracht van De Geus Bouw hebben wij de vloeren mogen voorzien van PVC stroken (Leoxx) en tapijt tbv. spreekkamers en directiekamers. Het tapijt is voorzien van het logo van Leegwater. Tbv. de entree is een mat geplaatst van de firma Storax. Het eindresultaat mag er zijn.

Leveranciers:

Eurocol, Leoxx en Storax

Fotograaf:

Dick Breddels Fotografie

Nieuwspoort Den Haag

Omschrijving:

Aanbrengen PVC stroken en tapijttegels Nieuwspoort Den Haag

Werkzaamheden:

In opdracht van aannemingsbedrijf J.m. Putter is het Restaurant van Perscentrum Nieuwspoort voorzien van PVC stroken van het Merk Moduleo. De ondervloer verkeerde in een zeer slechte conditie. Deze is gerepareerd/verstevigd met epoxy van Eurocol. Vervolgens zijn de vloeren voorzien van egalisatie en LVT stroken van Moduleo aangebracht. In het perscentrum zijn tapijttegels van Leoxx (collectie Baseline TT) toegepast. De trap is voorzien van rubber voorgevormde traptreden van het merk Nora Flooring. Rietvink Architecten heeft het project ontworpen.

 

Leveranciers:

Eurocol, Moduleo, Leoxx en Nora Flooring