voetbalclub Almere City

Omschrijving:

Aanbrengen van Duratrain Plus tegels

Werkzaamheden:

In de fitnessruimte van Almere City hebben wij Duratrain Plus tegels geplaatst. Deze tegels zijn speciaal voor in fitnessruimtes en zijn gemaakt van 100% gerecycled rubber. Op verzoek hebben wij hun logo erop laten bedrukken, dit geeft een super gaaf effect. Bent u ook zoals ons enthousiast geworden na de foto’s? En heeft u hier ook interesse in? Vraag gerust een offerte bij ons aan.

Leveranciers:
Sofsurfaces en Eurocol

HVC

Omschrijving:

Aanbrengen van Wineo PVC stroken

Werkzaamheden:

Op diverse locaties van HVC hebben wij het product Wineo toegepast. Wineo combineert 1500 Wood XL duurzaamheid met extreme duurzaamheid en het is allemaal Made in Germany. De 16 verschillende designs van Wineo geven elke ruimte een bijzondere sfeer. Door het extra grote XL-formaat lijkt elke ruimte groter en dankzij de allround V4-verbinding lijken geselecteerde dessins nog authentieker. Wineo 1500 Wood XL dekt alles van lichte tot donkere kleurschakeringen. Bovendien kunnen hun ruwe, fijne of bijzonder klassieke structuren worden gebruikt om diep individuele stemmingen op te roepen.

Bent u ook zoals ons enthousiast geworden na de foto’s? En heeft u hier ook interesse in? Vraag gerust een offerte bij ons aan.

Leveranciers:
Wineo en Eurocol

Trappenhuizen Amsterdam

Omschrijving:

Aanbrengen van Forbo marmoleum / aluminium trapneuzen.

Werkzaamheden:

In Amsterdam hebben wij de Baffinstraat de trappenhuizen voorzien van Marmoleum. De trapneuzen hebben wij afgewerkt met aluminium trapneuzen om gladheid te voorkomen.  Bent u ook zoals ons enthousiast geworden na de foto’s? En heeft u hier ook interesse in? Vraag gerust een offerte bij ons aan.

Leveranciers:
Forbo

Kantoor Dirkzwager Groep BV.

Omschrijving:

Aanbrengen van Desso tapijttegels/stroken.

Werkzaamheden:

Bij het kantoor van Dirkzwager Group zijn er Desso tapijttegels/stroken geplaatst. Voor dit project zijn er verschillende kleuren tapijttegels/stroken gebruikt dit heeft een waanzinnig resultaat opgeleverd. Er is geen gebruik gemaakt van een patroon. Bent u ook zoals ons enthousiast geworden na de foto’s? En heeft u hier ook interesse in? Vraag gerust een offerte bij ons aan.

Leveranciers:
Desso en Eurocol

Best Western Plus Amstelveen

Omschrijving:

Aanbrengen van PVC in Hongaarse punt

Werkzaamheden:

Bij Best Western Plus hotel Amstelveen zijn er PVC stroken geplaatst in een prachtige ‘Hongaarse punt’ patroon. Het resultaat mag er zeker zijn, de foto’s liegen er niet om. De PVC stroken komen uit de Forbo Allura collectie, het zijn twee kleuren die met elkaar zijn gecombineerd. Vandaar dit geweldige effect. Daarnaast is er in de lobby, hal en backoffice PVC stroken geplaatst in wildverband. Bent u ook zoals ons zo enthousiast geworden na de foto’s? En heeft u hier ook interesse in? Vraag gerust een offerte bij ons aan.

Leveranciers:
Forbo en Eurocol

IBS Capital Management BV

Omschrijving:

Aanbrengen van Tapijttegels

Werkzaamheden:

Bij IBS Capital Management BV zijn tapijttegels geplaatst van het merk Milliken. In de gangzone is de collectie Keyline geplaatst en in de kantoren Outline. De tapijttegels van Milliken zijn standaard voorzien van een geluiddempende rug, dit zorgt voor extra comfort en geluidsreductie.

Leveranciers:
Milliken en Eurocol

Dre Sports Amstelveen

Omschrijving:

Aanbrengen van Rubbervloer

Werkzaamheden:

Bij Dre Sports Amstelveen is een Rubberenvloer bedekking aangebracht van het merk Nora. De producten van Nora zijn verkrijgbaar in banen (Noraplan) of tegels (Norament). Voor deze toepassing is gekozen voor Norament Grano. Deze tegel is beter bestand tegen het vallen van gewichten op de vloer. Het voldoet aan hoge eisen en is voorzien van de beste technische kwaliteiten.

Leveranciers:
Nora en Eurocol

West Side Inn hotel Amsterdam

Omschrijving:

Aanbrengen PVC

Werkzaamheden:

Bij West Side Inn hotel Amsterdam zijn er PVC stroken geplaatst van het merk Moduleo. Daarnaast is er in het restaurant en lobby Balsan tegels in de ‘Block wave patroon’ geplaatst, zie laatste afbeelding. En tot slot is de entree voorzien van een entreemat van Coral. Ontdek de verschillende mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Leveranciers:
Moduleo, Eurocol, Coral en Balsan tegels

ASW Afvalcentrale Amsterdam

Omschrijving:

Aanbrengen Tapijttegels

Werkzaamheden:

Bij ASW Afvalcentrale Amsterdam zijn tapijttegels aangebracht. De tapijttegels zijn van het merk Desso / Tarkett (collectie Fuse / Create). De collectie bestaat uit drie verschillende tegels. Tegel 1 basiskleur rood, tegel 2 basiskleur bruin en tegel 3 is een overgangtegel. Deze overgangtegel loopt in kleur over van rood naar bruin. Dmv. deze tegel kan je de verschillende kleuren met elkaar combineren. De collectie is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Ontdek de verschillende mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Leveranciers:

Desso en Eurocol

AZ Jeugdcomplex

Omschrijving:

Aanbrengen tapijttegels, entreemat en borstelmat (logo)

Werkzaamheden:

Bij het Jeugdcomplex van AZ zijn er tapijttegels geplaatst van Desso. De entree zijn voorzien van Coral brush entreematten en buiten zijn er borstelmatten geplaatst. één daarvan kunt u terug vinden met het AZ logo erop.

Leveranciers:

Eurocol, Desso en Forbo