Woonhuis Bergen

Omschrijving:

Aanbrengen van PVC stroken in vissengraat

Werkzaamheden:

Bij een woonhuis in Bergen zijn er PVC stroken geplaatst in de visgraat methode. De PVC stroken zijn van het merk Therdex. De plankformaat is 15×60 cm, dit is een perfecte afmeting voor de visgraat methode. Daarnaast heeft het een polyurethaan beschermlaag, afgeschuinde randen, aangenaam loopgeluid en zeer geschikt voor zwaar projectmatig en licht industrieel gebruik. Het is eenvoudig te reinigen en geschikt voor vloerverwarming.

Leveranciers:
Therdex en Eurocol

Woonhuis Zandvoort

Omschrijving:

Aanbrengen Eurocol Floorcolouring met een aflak

Werkzaamheden:

Bij een woonhuis in Zandvoort is een Eurocol Floorcolouring vloer aangebracht. Het is een nieuw gebied van gietvloeren die bestaat uit egaline met Pigmentatiepoeder voor het maken van decoratieve vloeivloeren. Het is in meerdere kleuren mogelijk en elke vloer is uniek en zal nooit het zelfde zijn. Om de vloer te beschermen is een twee componenten aflak aangebracht, deze toplaag zorgt ervoor dat de vloer zijn uitstraling behoudt. De Floorcolouring is geschikt voor binnen in bijvoorbeeld kantoren, woon- en slaapkamers, hobbyruimten, enzovoort.  e.d. Niet geschikt voor houten vloeren. Ontdek de verschillende mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Leveranciers:
Eurocol

Woonhuis Heiloo

Omschrijving:

Aanbrengen PVC stroken en tapijt

Werkzaamheden:

Bij een woonhuis in Heiloo hebben wij PVC stroken in wildverband geplaatst. In de toilet zijn de PVC stroken tegen de wand en plafond geplaatst. Het is een mooie en warme houtkleurige vloer die veel warmte in het huis creëert. Tot slot is de trap en eerste verdieping voorzien met projecttapijt inclusief geluiddempende ondervloer van Interfloor.

Leveranciers:

Interfloor, Eurocol

Woonhuis Heiloo

Omschrijving:

Aanbrengen PVC stroken in Basket weave slim

Werkzaamheden:

Bij een particuliere klant in Heiloo zijn er PVC stroken geplaatst op de ‘Basket weave slim’ manier, dit geeft een warme sfeer in de woonkamer. De PVC stroken zijn afkomstig van Moduleo. Op de afbeelding met de keuken kunt u zien dat er om de keuken marmoleum is geplaatst dit komt bij Forbo vandaan. Verder hebben wij op de slaapkamers tapijt geplaatst van Interflor. Het resultaat mag er zeker wezen, het is namelijk prachtig geworden.

Leveranciers:

Moduleo, Forbo, Eurocol en Interflor

Woonhuis Amsterdam

Omschrijving:

Forbo Allura 4 verschillende kleuren.

Wekzaamheden:

Bij een particuliere klant in Amsterdam zijn 4 verschillende PVC stroken toegepast van Forbo. De ondergrond verkeerde in een zeer slechte conditie waardoor een zwevende mdf ondervloer (Forbo Quickfit) is geplaatst met een geluidswerende folie.

Leveranciers:

Forbo