Gemeentehuis Opmeer

Omschrijving:

Aanbrengen van Marmoleum en PVC stroken (LVT).

Werkzaamheden:

Het bestaande Marmoleum bij het gemeentehuis in Opmeer was nodig aan vervanging toe. In samenspraak met de Gemeente Opmeer en Forbo is een kleurenplan opgesteld. De werkzaamheden zijn buiten kantoor tijden uitgevoerd zodat de werknemers geen overlast ondervonden. De volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd:

  • Verwijderen bestaande vloerafwerking.
  • Voorstrijken/egaliseren bestaande dekvloer.
  • Aanbrengen Forbo Marmoleum, Forbo Allura en tapijt Toucan-T Piccolino.

De volgende materialen zijn toegepast: Forbo Marmoleum Real/Concrete, Forbo Allura LVT stroken, Toucan -T tapijt Piccolino.

Metropool Amsterdam

Omschrijving:

Metropool gebouw

Werkzaamheden:

In opdracht van aannemingsbedrijf Ooijevaar zijn verschillende spreekkamers en kantoren voorzien van tapijtstroken (100x25cm.). Dit zijn de tapijtstroken van Interface (collectie Human Nature). In totaal zijn er 7 verschillende kleuren toegepast. Deze stroken zijn op verschillende manieren geplaatst (wildverband en visgraat).

Leveranciers:

Interface en Eurocol

Nieuwspoort Den Haag

Omschrijving:

Aanbrengen PVC stroken en tapijttegels Nieuwspoort Den Haag

Werkzaamheden:

In opdracht van aannemingsbedrijf J.m. Putter is het Restaurant van Perscentrum Nieuwspoort voorzien van PVC stroken van het Merk Moduleo. De ondervloer verkeerde in een zeer slechte conditie. Deze is gerepareerd/verstevigd met epoxy van Eurocol. Vervolgens zijn de vloeren voorzien van egalisatie en LVT stroken van Moduleo aangebracht. In het perscentrum zijn tapijttegels van Leoxx (collectie Baseline TT) toegepast. De trap is voorzien van rubber voorgevormde traptreden van het merk Nora Flooring. Rietvink Architecten heeft het project ontworpen.

 

Leveranciers:

Eurocol, Moduleo, Leoxx en Nora Flooring

Kunst en erfgoed Alkmaar

Omschrijving:

Aanbrengen tapijttegels en Vitrage

Werkzammheden:

In 2013 zijn de kantoren bij het Centrum van Kunst en erfgoed in Alkmaar voorzien van Desso tapijttegels. Er zijn 3 verschillende kwaliteiten toegepast (Desso Halo, Desso Neo en Desso Palantino). Al deze tegels zijn voorzien van een speciale Soundmaster rug. Deze rug zorgt voor extra geluidsreductie. In de kantine is geweven vinyl van Leoxx 2 tec 2 toegepast.

Naast de vloeren zijn de meeste raampartijen voorzien van brandvertragende Vitrage (Artimo) en aantal ramen van horizontale aluminium jaloezieën.

Leveranciers:

Henkel, Desso, Leoxx en Artimo