Horizon College Heerhugowaard

Omschrijving:

Aanbrengen van Rubbervloer

Werkzaamheden:

Bij het Horizon College te Heerhugowaard is er een Rubberenvloer bedekking geplaatst van Nora. De producten van Nora zijn verkrijgbaar in banen (Noraplan) of tegels (Norament). Voor deze toepassing is gekozen voor het Noraplan. Deze banen hebben een elastische werking, die het meeste geluid absobeerd. Dit is perfect voor een klaslokaal. Het voldoet aan hoge eisen en is voorzien van de beste technische kwaliteiten.

Leveranciers:
Nora en  Eurocol

Omschrijving:

Trappenhuis met Norament trapvormen

Werkzaamheden:

Op de trappen in de trappenhuizen van het Horizon College zijn er Norament trapvormen geplaatst van Nora. Dit zijn op maat gemaakte trapvormen met voorgevormde trapneus, loopvlak en stootbord uit één stuk. Het systeemaanbod wordt gecompleteerd door op de kleur van de vloerbedekking afgestemde plinten, voegpasta’s, lasdraad en legmaterialen. De Norament trapvormen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Leveranciers:
Nora en  Eurocol

Voortgezet onderwijs ECL Haarlem

Omschrijving:

Aanbrengen van Tapijttegels, Marmoleum, ID inspiration en Forbo quick fit ondervloer

Werkzaamheden:

Bij het voortgezet onderwijs ECL te Haarlem zijn verschillende werkzaamheden verricht. Het aanbrengen van 500m² Desso Jeans tapijttegels, 150m² Forbo Marmoleum, 1000m² Tarkett ID Inspiration 55. Al deze vloeren zijn geplaatst op een zwevende MDF ondervloer (Forbo quick fit).

Leveranciers:
Forbo, Eurocol, Desso en Tarkett

Basisschool IKC Schagen

Omschrijving:

Aanbrengen Marmoleum, wandbekleding en entreemat

Werkzaamheden:

Bij basisschool IKC te Schagen zijn er verschillende vloeren en wandbekleding geplaatst. In totaal is er 1250 mtr Wineo purline gelegd (verschillende kleuren) van fabrkant Windmöller. Daarnaast is er 100 m² Forbo marmoleum Sport geplaatst inclusief Corkment ondervloer. In de gangzones en langs de wand van de trap is er 125 m² aan wandbescherming geplaatst, ter bescherming van de muren. Tot slot zijn er in de 5 entreehallen modulaire tegels met tapijt inlay toegepast.

Leveranciers:

Forbo, Eurocol en Windmöller

Basisschool de Jagersplas

Omschrijving:

Aanbrengen Marmoleum

Werkzaamheden:

Bij basisschool Jagersplas is Marmoleum geplaatst in zowel banen als tegelvorm van Forbo. Er is in totaal 600m² aan Marmoleum gelegd. De tegels zijn in verschillende soorten kleuren gelegd zodat hierdoor een speels patroon ontstaat in de ruimte. T.b.v. de entree is een entreemat van Forbo toegepast namelijk de Coral brush uitvoering.

Leveranciers:

Forbo en Eurocol

Omschrijving:

Aanbrengen van Forbo Marmoleum collectie ‘Splash’.

Werkzaamheden:

In basisschool de Jagersplas hebben wij de lokalen voorzien van Marmoleum collectie ‘Splash’. Elk lokaal heeft een andere kleur. Bekijk het resultaat via de foto’s. Bent u ook zoals ons enthousiast geworden na de foto’s? En heeft u hier ook interesse in? Vraag gerust een offerte bij ons aan.

Leveranciers:
Forbo en eurocol

Buitenschoolse opvang

Omschrijving:

Aanbrengen Marmoleum tbv. vloeren, wanden en plinten

Werkzaamheden:

In 2011 zijn er 7 verschillende kleuren Forbo Marmoleum Real geplaatst bij de Buitenschoolse opvang in Purmerend. Het Marmoleum is op verschillende wanden doorgezet als wandbekleding. De plinten zijn voorzien van een 6cm. Forbo Marmoleum strook.

Naast de vloeren is de trap voorzien van een rubber bedekking van het merk Swedesign (Artigo Fullstep).

Voordat het pand in gebruik is genomen door de eindgebruiker is de vloer eerst machinaal gereinigd en voorzien van een 2-laags polymeer.

Leveranciers: Henkel, Forbo en Swedesign

Hartenlust Mavo

Omschrijving:

Hartenlust Mavo Bloemendaal

Werkzaamheden:

In opdracht van de Hartenlust Mavo is het computerlokaal voorzien van nieuwe tapijttegels Desso Flux (2 verschillende kleuren). De tapijttegels zijn doorgezet op stootborden en treden avn de trap. De neuzen van de treden zijn voorzien van een aluminium afwerkstrip inclusief antislip inlage. Het ontwerp is gemaakt door Architect Ted Schulten.

Leveranciers:

Desso en Eurocol